Onsdagsräkningen är färdig och inga förändringar har skett sedan i söndags. Nu kommer alltså de politiska förhandlingarna att dra igång och vi hoppas verkligen att vi får fortsätta vara med och styra Huddinge; vi har så många frågor som vi vill förverkliga. För fyra år sedan gick vi till val på tio huvudfrågor och de flesta är endera avklarade eller påbörjade. Självklart så kommer vi att kämpa på med de frågor som vi även i det här valet lanserade.

För oss är det viktigt att vi företräder er väljare, det har vi sagt förr och det kommer vi att poängtera igen. Drevvikenpartiet finns inte till för oss medlemmar, utan för att göra politiken bättre och lyfta upp sådant som är angeläget för våra invånare och väljare.

Bland annat så vill vi bygga på mer på höjden istället för på bredden. Det är inte samma som att vi bara vill bygga höga flerbostadshus, utan vi gillar olika typer av bebyggelse och stöttar verkligen även den som vill bo i villa till exempel. Det vi däremot inte gillar är när man vill bygga på uppskattade grönytor och det kommer vi inte att gå med på, det lovar vi.

Vi fortsätter även vårt arbete för ljusdesign på olika håll och vi ser gärna att Länna är det område som står på tur då det finns en del väldigt mörka och otrygga ställen där.

Vi återkommer och berättar vad som händer framöver och tänk på att du alltid kan kontakta oss med bra idéer.

Katharina Wallenborg, ordförande