Vi har idag delat informationsblad med information och förfrågan om vad vi som är boende i Huddinge kommun är intresserade av att förbättra i våra respektive närområden.

Att dela ut dessa informationsblad är ett viktigt uppdrag för demokratin, men vad som är än viktigare är att du som mottagit en sådan lapp utnyttjar din möjlighet att påverka ditt närområde, det är ju trots allt där vi lever och ofta verkar.

För att vi som politiker ska kunna göra ett gott arbete för just dig är det viktigt för oss att veta vad som är viktigt i ditt område och vad du önskar förbättra. Har du inte mottagit ett sådant informationsblad om påverkan kan du givetvis påverka genom dels medborgarförslag och dels genom att kontakta oss på Drevvikenpartiet så ser vi till att lyfta just dina synpunkter i nästa gruppmöte, det är för att förbättra din närmiljövi finns.

Det kan röra sig om stora eller småfrågor som man önskar belysa. Jag själv har vid ett par tillfällen lyft frågan om nedskräpningen kring vår lokala miljöstation som nu senast blivit utsatt för ordentlig nedskräpning med bilbatterier, färghinkar och en hel spis dumpade intill pappers- och plastcontainrarna. Ett typiskt förslag på lösning av ett sådant problem kan vara som min partikamrat föreslagit i ett tidigare inlägg att se över reglerna och tillgängligheten för de stora miljöstationerna.

 Tomas Ekroth, valledare