Förbipaserande gör sina val.

Vid två tillfällen i våras stod Drevvikenpartiet i Skogås centrum och uppmanade förbipasserande att prioritera fyra punkter som viktigast att satsa på för ett bättre Huddinge. Det fanns också möjlighet att lämna in egna förslag. Listan med punkter innehåller nu lite över trettio förslag, allt ifrån samlingslokal i Länna och elljusspår längs Drevviken till fler infartsparkeringar och skyskrapa i Skogås centrum.

Men trettio punkter räcker inte. Därför fortsätter vi med bordet nu på fredag i Skogås centrum och på höstfesten på Nytorps mosse den 14 september. Resultatet kommer sedan att ligga till grund för vårt valprogram. Drevvikenpartiet satsar på stort och smått för vi vet att det som kan verka som en skitsak för någon kan vara livsavgörande för någon annan. Alla ska ha möjlighet att göra sin röst hörd.

Vi behöver inte bara fler idéer, vi behöver också fler som vill vara med och jobba i valrörelsen och som kan tänka sig att ta ett kommunalt uppdrag om det går bra i valet 2014 och vi får många uppdrag. Vi tar de lokala frågorna på största allvar och vill verkligen göra skillnad för invånarna.
Ingalill Söderberg, politisk sekreterare