Igår kom vårt valmaterial, bland annat beachflaggorna. Du ser den på vår facebooksida. Sök på Drevvikenpartiet och gilla oss så kan du dessutom följa oss under valrörelsen. Affischerna håller vi dock på till i helgen när det är affischering. Däremot så kan jag lova att de är snygga och med bra budskap!

Tänk att det är femte gången som Dp ställer upp i kommunalvalet. Genom åren har vi hunnit engagera oss i väldigt många kommunala frågor och vi har alltid nya saker som vi vill vara med och förbättra. Vi hoppas därför på just ditt stöd för att vi ska kunna fortsätta jobba med alla viktiga politiska frågor. En stor del av vårt engagemang är i östra kommundelen där våra väljare till största delen bor, men mycket som vi engagerar oss i rör trots det invånarna i hela kommunen.

Vi jobbar bland annat för att våra verksamheters mat ska bli renare, alltså vara hemlagad med så få tillsatser som möjligt. Vi har engagerat oss i att förbättra lekmiljön på grundskolans skolgårdar, vi har jobbat för ljusdesign för trygghet och estetik och är med och driver förbifarten och Södertörnsleden samt spårväg syd givetvis.

Kika gärna in på drevvikenpartiet.se också och klicka på Senaste nytt. Där hittar du våra debattartiklar, info om större händelser, protokollsanteckningar och annat smått och gott. Om några dagar kommer även Val-knappen upp.

Vi är allt annat än på väg bort trots att det inte blev någon kommundelning. Vi har i sommar lanserat vår nya och mer moderna logotyp och vi har varit med och bildat LPN, ett nätverk för svenska lokala partier där vi också har ordförandeposten.

En röst på Dp är en röst för framtiden!

Katharina Wallenborg, ordförande