Att gå in i ett nytt år är alltid speciellt och för oss som är politiskt aktiva är ju detta supervalår något alldeles extra. För Drevvikenpartiets del så är det endast ett val som vi ska ställa upp i, men även det kräver sitt och det har varit bra att få möjlighet att koppla av och skaffa välbehövlig energi över helgerna. Som icke riksdagsparti så gäller det att synas så mycket som möjligt då man inte har någon gratisreklam för partinamnet genom sitt riksdagsparti. Nu har vi däremot fått mer och mer uppmärksamhet genom att vi var ett antal lokala partier som förra året bildade ett nätverk, LPN/Lokala partiers nätverk.

Att vi har organiserat oss betyder mycket för oss som annars inte finns med i något större sammanhang och att vi nu har utbyte med andra partier gör att vi kommer att få någon att bolla frågor med och även få tips och idéer om hur vi kan bli ännu bättre på det som vi brinner för, alltså lokaldemokrati.

Men även om vi ingår i ett större sammanhang också så är det självklart vår egen kommun som vi har fokus på och vår maknadsföringsgrupp har redan satt fart med valarbetet. Att få jobba med lokala frågor är en ynnest och att vi på senare tid har fått nya aktiva medlemmar gör det ännu roligare. Vi välkomnar alltid nya medlemmar och ser fram emot att ta emot ännu fler invånare som vill bidra med kunskap och idéer för att göra vår kommun och kommundel ännu bättre.

Katharina Wallenborg, ordförande