Egentligen hade jag tänkt skriva om något helt annat än det som jag kommer att skriva om och jag hade två intressanta ämnen, men i sista sekund så ändrade jag mig och beslöt mig för att inte göra det. Nu är det fredag före julafton och för många den sista arbetsdagen innan helgerna, så jag vill istället för att vara politisk önska er dp-bloggläsare

EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Samtidigt vill jag tacka för den respons som vi i partier har fått från er invånare under året och jag vill även säga att jag är väldigt glad för våra nya medlemmar, både aktiva och stödmedlemmar.

Som ansvarig för folkhälsa så bör jag väl uppmana till sköna vinterpromenader eller något annat hälsosamt motionerande och det ska väl inte vara så svårt att göra nu när vi har fått ett sådant fantastiskt sagolandskap, men det är halkigt också, så ta det försiktigt. Fast jag vill nog uppmana att tänka på den mentala hälsan också, så att njuta av julbordet på måndag och att unna sig lite extra gott på mellandagarna ska vi nog också göra. Glögg, pepparkakor och tryffel till exempel är inte dumt efter en långpromenad i kylan.

Så ha det bra och håll utkik efter nya inlägg här på bloggen nästa år.

Katharina Wallenborg, kommunalråd och ordförande