Då var det måndag igen och det ”vanliga” politiska arbetet är i gång. Helgen däremot var inte ”som vanligt” då jag tillsammans med två partikamrater besökte Bollnäs för att konferera med Lokala partiers nätverk. Där träffade vi andra lokalpartister och fick ta del av många intressanta och givande diskussioner. Vi tog dessutom stora steg framåt i vårt arbete för att lyfta fram oss lokalpartier. LPN har bara funnits i ett par år och blev ett formellt nätverk först i mars 2014, så arbetet är fortfarande i sin linda kan man säga, men vi har trots det kommit en bra bit på väg.

De partier som var med i helgen kom från följande kommuner: Huddinge, Botkyrka, Österåker, Bollnäs, Nacka, Knivsta, Nynäshamn och Mora, så vi var geografiskt spridda även om det var en övervikt på Stockholmskommuner. Vi var därför mycket glada att vi kunde välja in en medlem från Kristianstad i vår styrelse när vi hade stämma i går.

Under helgen så fördelades ett flertal arbetsuppgifter bland deltagarna, vilket bland annat ska leda till att göra våra partier mer synliga, så du kommer utan tvekan att få se mer av oss framöver.

Katharina Wallenborg, ordförande LPN