Det är nästa ofattbart att det i morgon är mindre än en månad kvar till valet, eller rättare sagt valen och för oss är givetvis kommunalvalet det viktigaste. Det är roligt att se alla partiers valaffischer som florerar i tidningar och på facebook. Som jag sa i går så får ni se våra först till helgen, men jag kan redan nu avslöja att de är formulerade i positiv anda och de har inga antydningar till hur det blir om man röstar på något annat parti än Dp.

För oss är det allra viktigaste att lyfta fram vår egen politik och den håller bra för det, så vi behöver inte flytta fokus till vad de andra vill eller inte vill. Våra budskap är tydliga och vi vill självklart vara med och påverka även under nästa mandatperiod. Det mesta har vi uppfyllt av det som vi gick till val på 2010, men vi har mer som vi vill göra och nya frågor dyker ständigt upp.

Om en månad så är du med och avgör Huddinges framtid. Tänk på att din röst är precis lika mycket värd som alla andras. Röstar du så är du med och påverkar, röstar du inte så kanske du är med och släpper fram partier som du egentligen inte gillar politiken hos.

Stötta ditt lokala parti i kommunen och stödj det där du står ideologiskt på riskplanet.

Katharina Wallenborg, ordförande