Om oss

Ditt Parti! Det lokala alternativet! Vi vill, Vi kan, Vi lyssnar, Vi gör!

Drevvikenpartiet är ett lokalt parti men vi arbetar såklart för att hela kommunen ska utvecklas så bra som möjligt. Vi vill att du som bor i kommunen ska få din röst hörd. Vi lyssnar och tar tag i hjärtefrågor för att de inte bara ska stanna på idéstadiet utan även bli till verklighet.

Om du vill vara med att påverka eller tycka till är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Som medlem i partiet får du våra informationsblad samt kan vara med på våra medlemsträffar.

Som aktiv partimedlem kan du anmäla ditt intresse för att bli förtroendevald i partistyrelsen, någon kommunal nämnd eller stå med på vår valsedel i nästa val till kommunfullmäktige.

Alla som bor i Huddinge kommun får tycka till och ge oss tips om förbättringsåtgärder, utvecklingsmöjligheter eller kanske en bra idé som du tror kan förbättra vår kommun.

Drevvikenpartiet har två mandat i kommunfullmäktige och sitter i den styrande koalitionen med representanter i alla nämnder.

Vårt kommunalråd har ansvar för folkhälsa, jämställdhet och demokrati och är ordförande för demokratiberedningen. Vi har också en politisk sekreterare på halvtid.

Välkommen att arbeta lokalt med oss!

Aktuellt i politiken

Folkhälsofokus med förebyggande sociala insatser, pressmeddelande

Folkhälsofokus med förebyggande sociala insatser, pressmeddelande

I mål och budget 2018 har vi lyckats få med prioriterade sociala insatser och utvecklat folkhälsoarbete, Detta rör i allra högsta grad vårt ansvarsområde demokrati, folkhälsa och jämlikhet. I samhällsutvecklingen får dessa sociala mjukare frågor inte glömmas bort. Läs...

läs mer